Utama » Produk » Alam Sekitar
Alam Sekitar
GVS Filter Technology adalah pengeluar dan pembekal mikrobiologi untuk makmal.

Alam Sekitar

Kualiti Udara dan Air yang buruk di seluruh dunia akan menyebabkan risiko kesihatan yang teruk bagi penduduk. Partikel mempengaruhi kualiti udara yang kita hirup, air yang kita minum dan ruang yang kita tinggal setiap hari.

Piawaian dan peraturan untuk pemantauan partikel udara dan air telah ditetapkan oleh badan-badan alam sekitar dunia untuk menentukan, mengukur dan mengurangkan masalah ini. Pengawalan ini membentuk kaedah yang sesuai untuk analisis dan pemantauan kualiti udara dan air. Piawaian Global telah dibentuk untuk menentukan amalan terbaik untuk pemantauan persekitaran menggunakan prosedur dan kaedah ujian yang paling tepat.

GVS menyokong keperluan pemantauan dan kawalan persekitaran dan menawarkan produk komprehensif yang dihasilkan untuk aplikasi pemantauan udara dan air. Ini termasuk membran dan penapis untuk pemantauan analis partikel udara, kualiti air, kimia, tanah dan asbestos. Produk GVS direka untuk digunakan dalam pengujian parameter alam sekitar dan memenuhi Piawaian Peraturan Global untuk pemantauan dan analisis kualiti udara dan air. Semua membran dan penapis GVS dihasilkan dalam kilang yang diperakui ISO untuk memastikan kualiti yang dipercayai pada setiap masa.


Produk GVS untuk ujian alam sekitar merangkumi aplikasi dan ujian untuk:

Pemantauan udara persekitaran
Pemantauan pencemaran udara dari timbunan, serpihan dan aerosol
Pemantauan udara industri dan rumah
Penyelesaian untuk ujian bahan partikel
Analisis kimia
Analisis asbestos
Pemantauan minyak
Ujian air

Ujian logam berat
Pengukuran nombor asap
Ujian pelepasan gas
Pemantauan gas
Kawalan gas ekzos
Analisis gravimetrik
Persediaan untuk analisis kualitatif